Una història que ve de lluny

Master Piel

Empresa fundada el 1982 a Barcelona, on s’inaugura la primera botiga MASTER PIEL de més de 1000 m² amb una col·lecció de sofàs de pell única fins aquells moments a Espanya. Els models dissenyats i fabricats per les millors marques del moment del món, va marcar una nova etapa del disseny i confort en sofàs i butaques.

Quasi 40 anys d’experiència en el sector de la decoració de la llar amb uns coneixements que ens fan ser líders, aconseguint la màxima qualitat en tots els materials, sent molt considerats amb els dissenys i buscant la comoditat més gran en els nostres models per aconseguir un benestar òptim.

Sempre busquem el màxim amb els nostres productes, cada un amb el seu propi sentit, per ser ubicat a l’espai correcte. La varietat de la nostra col·lecció és el que ens fa ser importants. Col·lecció molt amplia de diferents estils, revestiments i gama de productes per a tota mena de llars. Triem la distribució de les nostres marques amb la seguretat de saber que són marques de nivell internacional, de qualitat, curosos amb el seu producte i l’entorn.

Després de tants anys comptem amb les millors firmes en l’àmbit internacional que ens proporcionen els models de sofàs, butaques, mobles, cadires, taules i altres accessoris per a la decoració de la llar i preparades per atendre instal·lacions importants de contract.

En l’actualitat el grup Master Piel consta de 2 tipus de negoci diferenciats per tipus de producte que ofereix. Les botigues Master Piel, amb 2 establiments a Barcelona de producte multi marca on predomina l’oferta en sofàs de pell i també un amplia gama de sofàs de roba, així com butaques de relax, taules i cadires. Per altra banda comptem amb 3 establiments de botigues FAMALIVING, les quals oferim gran gama de productes de la marca fama, ja siguin sofàs i butaques en les robes més exclusives del sector i altres articles de decoració.

Amb tanta experiència en el sector del moble, decoració i el descans ens hem fet forts en el nostre servei, ja sigui d’atenció al client on els podem assessorar de forma personalitzada per triar la millor opció possible, el nostre servei de lliurament i muntatge on seguim un protocol estricte per tant de ser eficients en un moment tan delicat com és repartir un moble o sofà a domicili i per últim el servei post venda on atenem qualsevol possible incidència, manteniment o recanvis què puguin sorgir.

No dubteu en visitar-nos, estarem encantats d’assessorar en tot el necessari i així poder formar part amb algun dels nostres articles de la decoració i descans que acompanya la seva vida.

Contacte

Via Augusta, Barcelona.
+34 932 008 937
viaaugusta@masterpiel.com

Carrer Comte d’Urgell, Barcelona.
+34 933 250 974
urgell@masterpiel.com

Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.
Abrir chat
1
Necessites ajuda?
Hola!! ¿Com podem ajudar-te?