BASES DEL CONCURS MASTERPIEL 40 ANIVERSARI

Termes i condicions:

Per a participar en el SORTEIG DE DUES BUTAQUES MODEL MASTER40 CUIR NEGRE haureu de complir els següents requisits:

• Dona-li like al post de la publicació del sorteig en Instagram.
• Seguir a @masterpiel i @famalivingbarcelona.
• Escriu la paraula MASTER40 esmentant dues persones amb les quals t’agradaria asseure’t en una MASTER40. Quants més comentaris realitzis tindràs més possibilitats de guanyar.

BONUS – Participació extra compartint el sorteig en Instagram Stories! Pots participar totes les vegades que vulguis. Quantes més vegades participis, més possibilitats tindràs de guanyar.

El sorteig comença el 05/10/2022 i podràs participar fins al 10/11/2022. El guanyador serà anunciat a través del Instragram oficial de @masterpiel el dia 11/11/2022.

IMPORTANT: No contactarem amb el guanyador/guanyadora fins al dia 11/11/2022 en què l’anunciarem. Qualsevol perfil que es posi en contacte amb vosaltres és fals. Ignora el missatge i no ingressis les teves dades personals.

Descripció detallada de la mecànica del SORTEIG.

1.- Companyia organitzadora
Master Piel Confort SA organitza el SORTEIG denominat 40 Aniversari MasterPiel.

2.- Desvinculació respecte a META.
META no patrocina, avala ni administra de cap manera aquesta promoció, ni està associat a ella. L’usuari es desvincula totalment de META i és conscient que està proporcionant la seva informació a la web masterpiel.com i no a META. La informació que proporcioni s’utilitzarà per a gestionar la participació del concursant, per a comunicar-li el premi i usos comercials.

3.- Objecte i mecànica del concurs.
D’entre tots els participants es triarà un guanyador i un suplent.

El premi consisteix en 2 BUTAQUES MODEL MASTER40 CUIR NEGRE

Podran participar en la Promoció:
Totes les persones físiques majors de 18 anys amb residència a Espanya que siguin fans de la nostra xarxa social d’INSTAGRAM i que comptin amb un perfil d’usuari real.

No podran participar:
Menors d’edat.

6.- Selecció del guanyador/ guanyadors, suplents, comunicació i lliurament
El guanyador/a es publicarà el 11/11/2022. Es comprovarà prèviament que compleix tots els requisits. El guanyador/a haurà de posar-se en contacte amb Master Piel Confort SA en un termini màxim de 3 dies a comptar des del dia posterior a la publicació del guanyador/a (fins al 14/11/2022).

Si no apareix el guanyador/a dins d’aquest termini, el premi passarà a la persona suplent que hauria de posar-se en contacte en el mateix termini que la persona guanyadora (fins al 17/11/2022). En cas contrari es realitzarà un nou sorteig i s’informarà via post en Instagram.

El premi no podrà cedir-se a tercers.

El premi serà lliurat al guanyador a la Botiga de Master Piel Confort SA, Carrer Via Augusta 184, 08021 de Barcelona.

7.- Premis
2 BUTAQUES MODEL MASTER40 CUIR NEGRE

8.- Reserves i limitacions

Master Piel Confort SA queda eximida de qualsevol responsabilitat en el supòsit d’existir algun error en les dades facilitades pels propis agraciats que impedís la seva identificació.

Igualment, no es responsabilitza de les possibles pèrdues, deterioracions, robatoris o qualsevol altra circumstància imputable a l’empresa de transport que puguin afectar l’enviament dels premis.

Master Piel Confort SA es reserva el dret a efectuar canvis que redundin en la bona fi del concurs quan concorri causa justa o motius de força major que impedeixin portar-la a terme en la forma en què recullen les presents bases.

Master Piel Confort SA es reserva el dret a ajornar o ampliar el període del concurs, així com la facultat d’interpretar les presents bases legals.

Així mateix, Master Piel Confort SA quedarà exempta de tota responsabilitat si concorregués algun dels casos assenyalats, així com de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que poguessin ocasionar-se durant el gaudi del premi.

8.- Protecció de dades
No s’emmagatzemarà cap dada personal. La persona guanyadora i suplent accepten que s’enviï les seves dades personals facilitades i sol·licitats tant a Master Piel Confort SA amb la finalitat de poder gestionar correctament el premi.

No es demanarà cap compte bancari. Per tant, és important que davant qualsevol dubte contacteu directament a través de nostres XXSS o bé a l’email info@masterpiel.com

Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.
Abrir chat
1
Necessites ajuda?
Hola!! ¿Com podem ajudar-te?