Condicions de pagament

Transferència Bancària i/o Ingrés en Compte

Aquesta modalitat de pagament suposa una demora d’entre 48 a 72 hores, depèn de l’entitat bancària des de la qual es realitzi la transferència.

Totes les despeses ocasionades per aquest mitjà de pagament corren sempre a càrrec del comprador.

També pot efectuar un ingrés en compte estalviant d’aquesta manera les despeses de transferència. En aquest cas Vostè ha d’ingressar els diners per finestreta en qualsevol dels bancs on disposem d’un compte habilitat per a això, aquesta forma de pagament no genera cap despesa a ningú. Per aquest mitjà la seva comanda sola es retardaria 24 hores.

NOTA IMPORTANT: Recordi indicar el seu número de comanda en el camp de referència de la transferència o de l’ingrés.

Ha de realitzar la transferència (les despeses ocasionades aniran al seu càrrec) o l’ingrés, en una de les nostres entitats bancàries per l’import total de la comanda, a un dels següents números de compte:

MASTER PIEL CONFORT SA

CaixaBank:  ES15 2100 3025 9322 0052 8508
Sabadell:  ES61 0081 1777 5600 01109 8511

Targeta de Crèdit i Dèbit

Si tria aquesta forma de pagament, en el pas final de la seva compra li derivarem a la passarel·la de pagament del Banc CAIXABANK.

MASTER PIEL CONFORT SA no té coneixement de les dades referents a la seva targeta de crèdit. Tots els nostres sistemes de pagament són totalment segurs.

Tingui a mà les dades d’accés del seu banc i la seva targeta de coordenades si és el cas.

Finançament

Pot finançar la seva compra en MASTER PIEL CONFORT SA triant diversos terminis i amb les millors condicions de finançament del mercat mitjançant les entitats *FINCONSUM i *ABANCA

A més, no necessitarà d’enutjosos tràmits, ja que tan sols amb la seva targeta de crèdit, el seu DNI i el seu telèfon mòbil, podrà realitzar el tràmit de finançament de la manera més ràpida i còmoda. En imports elevats podem necessitar una nòmina i /o dades econòmiques del client.

Una vegada es tràmit el finançament i la documentació sigui revisada i acceptada per l’entitat, rebrà un correu electrònic de la confirmació d’aquest. Llavors la comanda serà conforme.

Els pagaments de les quotes poden ser previs al lliurament del producte, depenent del termini de lliurament d’aquest. pel que MASTER PIEL CONFORT SA no proporcionarà el producte sol·licitat fins al moment en què hagi rebut el pagament d’aquest.

MASTER PIEL CONFORT SA es reserva el dret a cancel·lar temporal o definitivament els serveis prestats, davant qualsevol incidència en matèria de cobrament d’aquests.

 

   

Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.
Abrir chat
1
Necessites ajuda?
Hola!! ¿Com podem ajudar-te?