Condicions de lliuraments a domicili i protocol a seguir

Abans de realitzar la compra haurà de comprovar les característiques de l’habitatge per saber si va a entrar al sofà sense problemes, si serà necessària la utilització de grues, politges, etc. Qualsevol d’aquests serveis tenen un suplement en el preu del transport.

En cas que sigui necessari per tenir accés complicat, contactar amb els nostres comercials si té dubtes amb l’accés de l’article al seu domicili, si hi ha algun increment en el muntatge per la necessitat d’utilitzar grues. L’informarem d’una manera clara si hi ha algun sobre cost causa de la utilització de grues o plataformes per al lliurament de la comanda.

Els lliuraments a domicili són gratuïtes a partir d’un import de compra mínima de 300 € i depenent de la zona del territori que es realitzi el lliurament. Hem de considerar que aquest tipus de repartiment es realitza amb 2 operaris i amb muntatge inclòs a la majoria dels casos.

En les comandes que l’import del transport no estigui inclòs, a l’indicar el codi postal, aquest import es veurà incrementat, afegint el suplement en l’import total de la comanda.

Abans de realitzar el lliurament en el domicili es contactarà amb el client per concretar una data i assegurar que hi haurà algú per a la recepció de la comanda i en tots els casos haver rebut confirmació del pagament de la mateixa.

A partir de maig de 2020 hem confeccionat un protocol de lliuraments a domicili en què els operaris ja siguin propis o externs hauran de seguir per a la tranquil·litat de tots, per tal de transmetre’ls la màxima confiança en temes de seguretat els fem partícips del protocol que hem establert.

Els muntadors que realitzaran el lliurament van proveïts de màscares, calces i altres elements de protecció higienitzades, fabricades i homologades per l’empresa Fama Sofàs.

Els muntadors també utilitzaran en tot moment guants de silicona que es posaran en l’inici de l’acció de muntatge i rebutjaran en el moment en què s’acabi aquest muntatge. Duran la màxima cura per tal de no tocar res de la vostra casa. En la mesura del possible, s’alliberarà l’embalatge original abans d’entrar al domicili i ens portarem aquest embalatge en el moment. Hem dissenyat i fabricat unes fundes especials per realitzar l’entrega que s’esterilitzen després de cada ús i que estan fabricades amb el mateix material utilitzat per a la fabricació de màscares i altres elements de protecció. Tenim la possibilitat de lliurar-vos mascaretes homologades reutilitzables per a la seva família (es poden rentar a 60º o bullir en aigua tantes vegades com calgui). Només heu de sol·licitar-nos la quantitat de membres amb anterioritat a el dia acordat per al lliurament dels sofàs. Els nostres muntadors van proveïts d’ulleres i protectors de pèl, en cas que ho considerin necessari no tindrem cap problema en utilitzar-los.

A més, estarem encantats de conèixer qualsevol altra idea o suggeriment que ens poguessin aportar per poder-implementar.

En cas que el lliurament no es pogués realitzar per problemes amb l’accés, les despeses de l’enviament correrien a càrrec del client i es compromet a realitzar nova compra d’un altre sofà de substitució o si fos possible a fer-se càrrec de modificacions de l’article del destapisat o desmuntatge.

Els nostres muntadors una vegada realitzat el muntatge han de comprovar que tot funciona com deu, que l’article estigui en condicions correctes, connectar bateries, transformadors i veure funcionament mecanismes amb el client, recollir restes del embalatge per tirar i si s’han concretat altres serveis com retirar sofàs vells o posar feltres protectors en les potes, doncs realitzar-lo. El nostre servei propi de lliurament i muntatge seguim un protocol estricte per ser eficients en un moment tan delicat com és el repartir un moble o sofà a domicili.

Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.
Abrir chat
1
Necessites ajuda?
Hola!! ¿Com podem ajudar-te?