Moradillo sofàs de disseny

El valor de l’autèntic

La passió per les tècniques artesanals dels nostres dissenyadors al costat de la combinació de materials naturals ha inspirat la nova Col·lecció Casual. Una nova gamma de sofàs i butaques que destaquen per la seva gran confort i un estil desenfadat per aconseguir una experiència sensorial de relaxació i serenitat.

El luxe no pot limitar-se a una qualitat extraordinària, un disseny refinat i una experiència de client exquisida. El luxe és també personalització. Adaptació als gustos dels nostres clients, fins allà on sigui tècnicament concebible. Perquè cada client gaudeixi de el plaer de definir per si mateix què és un sofà perfecte.

L’entapissat, elegit d’entre el nostre extensíssim mostrari o fins i tot aportat pel propi client, els detalls de costura i els seus colors, els acabats i colors dels elements que conformen cada peça, les dimensions, o la composició d’elements que decideix cada client, marcaran la personalitat de cadascuna de les nostres creacions. De cadascuna de les seves creacions, per ser més exactes, perquè cada peça, detall a detall, és una creació d’un client, feta al seu gust i mesura.

Un autèntic ostentació d’atencions, alta tecnologia i exclusivitat a preus raonables, una gran marca com Moradillo, que Masterpiel posa a l’abast dels seus clients.

Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.
Abrir chat
1
Necessites ajuda?
Hola!! ¿Com podem ajudar-te?