Stressless molt més que un disseny original

Sempre hem qüestionat els procediments convencionals a l’hora de fabricar mobles. Comprendre el confort i el moviment corporal ha alimentat el nostre esperit innovador i el desig de dissenyar les butaques i sofàs més còmodes i exclusius de el món. El resultat és una combinació perfecta de disseny i funcionalitat amb una comoditat que percebràs immediatament.

Sota la superfície de les suaus pells i els càlids teixits que fem servir en els nostres mobles, s’amaga una autèntica genialitat de l’enginyeria. Des conjunts multidimensionals de molls, a escuma que s’adapta al seu cos, tots els components que conformen els mobles de Stressless s’acoblen acuradament per poder oferir-li una experiència incomparable quan se sent. Comprendre la ciència del confort i el moviment ha impulsat el nostre esperit innovador i el desig de dissenyar els mobles més còmodes i exclusius de el món.

La fabricació de mobles està profundament arrelada en les nostres arrels nòrdiques i explica la història de qui som. Es tracta d’una capacitat artesanal que les nostres famílies han anat perfeccionant amb el pas el temps. Valorem el seu impacte en el nostre llegat i el millorem amb orgull. Fabricar mobles de qualitat és un art que ha passat de generació en generació superant multitud de proves i tribulacions. Després de tot, dissenyar els seients més còmodes de el món no és una cosa que passi de la nit al dia.

Crear la millor experiència en comoditat ha costat dècades de perfeccionament. Nascut de la necessitat i l’oportunitat, Sykkylven és l’epicentre de la indústria de la fabricació de mobles de Noruega i la llar de Ekornes des de fa més de 80 anys. Els magnífics paratges que envolten la ciutat, amb les seves increïbles vistes i serena bellesa natural, són el lloc on va començar una revolució en el disseny escandinau.

Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.
Abrir chat
1
Necessites ajuda?
Hola!! ¿Com podem ajudar-te?