Revestiments

REVESTIMENTS

No importa el que requereixi el seu estil de vida, els nostres revestiments se li adaptaran, des de cuirs desenvolupats dels nostres principals proveïdors amb la màxima qualitat, textures i acabats; fins algunes teles que reflecteixen una excel·lent confecció mà a mà per aconseguir mitjançant diferents composicions els millors teixits que s’exigeixen en l’actualitat.

PELLS

tapisseria de cuir expressa una noblesa natural. Aquest material altament valorat no només és durador, sinó que millora la seva aparença a mesura que passen els anys. És fort, flexible i s’adapta naturalment a la forma del seu cos per oferir la màxima comoditat. Fresca a l’estiu i càlida a l’hivern, la tapisseria de cuir és fàcil de cuidar. Oferim una elecció incomparable de productes en dues famílies: Portegides i Naturals, en tots els nostres models de sofàs i butaques.

PELL PROTEGIDA

Flexibles i fortes, les pells Protegides estan cobertes per una prima pel·lícula protectora que les protegeix de les taques i els signes de l’edat sense afectar la seva bellesa. Són particularment adequats per a persones actives, amants de la diversió i perfectes per a llars amb nens o mascotes.

PELL NATURAL

Extraordinàriament suaus i vellutats, les pells naturals es tracten per deixar intactes les característiques originals de les pells. Les variacions en el gra, el vetejat i el color són les característiques de la seva bellesa i són les qualitats més preuades d’aquest noble material. Les pells naturals són ideals per a les persones que estimen la refinada elegància dels interiors naturals.

CONSELLS PRACTICS PEL MANTENIMENT DE LA PELL

La pell a l’ésser un material natural, pot tenir petites diferències de tonalitat, cicatrius, picades d’insecte, estries variacions de gravats i altres impureses que no són cap tara sinó confirmació d’autenticitat. Per mantenir la pell de sofà en bon estat, hem de netejar la pell per al seu envelliment correcte. Aquesta neteja es pot realitzar amb un any suau amb una solució d’aigua i sabó neutre. A continuació s’aplica una crema nutritiva hidratant especial per pells.

TELA

Estil combinat amb funcionalitat. Bellesa que ens tranquil·litza. El desig d’experimentar coses noves. La tela combina bellesa original, durabilitat, neteja, cura fàcil i un toc de vellut en la seva elecció de colors brillants. S’adapten a aquells que prefereixen un estil de vida informal, però encara insisteixen en un toc d’elegància.

Tenim un gran sortit de teixits, col·leccions de lliços de diferents composicions i molts d’ells amb proteccions i acabats de neteja fàcils. També amb petits dibuixos i diferents textures, acompanyats d’un dibuix de quadres, tractats amb colors suaus, que aporten la possibilitat de realitzar combinacions de teixits elegants i tranquils, i poden aportar multitud d’ambients diferents. Els nous velluts amb una àmplia gamma de tonalitats, ofereix infinitat de possibilitats a l’hora de combinar-ho amb altres teixits. A l’igual que la resta de velluts, aquest teixit és dels que solem recomanar per a llars amb mascotes, ja que costa més que atrapi el pèl dels animals i és més difícil de ser enganxat amb les ungles.

Teles com la club que La clau del seu èxit es deu al seu agradable tacte, la seva perfecta construcció, i el seu encertat colorit. És un teixit molt resistent, es manté moltíssim temps com nou i està protegit amb el sistema de neteja Efficiency de Crevin, que afavoreix l’eliminació de qualsevol taca. O la Matiss amb un important percentatge de lli i cotó, la qual cosa li aporta un toc molt més natural i exclusiu. Com tot el que és natural, perdem una mica de capacitat de neteja (necessita de neteja en sec), però la qualitat i imatge que ens aporta ens fer oblidar aquest detall.

També la Mystic és una col·lecció de teles amb la tecnologia de AquaClean, un revolucionari tractament aplicat a el fil de la tela que permet retirar qualsevol resta de matèria tan sols aplicant aigua i fregant. AquaClean li confereix a Mystic un envelliment molt longeu i la converteix en la millor opció per gaudir amb els més petits de la família sense preocupació. A més posseeix un tacte molt suau i agradable. Cal destacar altres col·leccions com la Osiri , kao, traffic, vivalto … i moltes mes robes de qualitat que podem oferir per tots el nostres models.

Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.
Abrir chat
1
Necessites ajuda?
Hola!! ¿Com podem ajudar-te?