Serveis i Garanties

Els nostres Serveis

Tenim el nostre propi servei post venda i departament de tapisseria de el qual estem molt orgullosos. Si en alguna cosa ens diferenciem dels altres és en les capacitats obtingudes durant tots aquests anys que ens serveixen en l’actualitat en oferir un servei ràpid i eficaç. Les possibles incidències i treballs de tapisseria i confecció són tractats amb rigorosa professionalitat.

Garanties

Els nostres sofàs tenen una garantia de 2 anys al que es refereix cobertes, escumes i mecanismes, i de 5 anys en l’estructura. La garantia s’aplica a mobles sotmesos a un ús normal, no inclouen cops, ni ratllades o rascades que no siguin produïts pel transport o siguin defectes de fabricació.

Manteniment de la pell

La pell a l’ésser un material natural, pot tenir petites diferències de tonalitat, cicatrius, picades d’insecte, estries variacions de gravats i altres impureses que no són cap tara sinó confirmació d’autenticitat. Per mantenir la pell de sofà en bon estat, hem de netejar la pell per al seu envelliment correcte. Aquesta neteja es pot realitzar amb un any suau amb una solució d’aigua i sabó neutre. A continuació s’aplica una crema nutritiva hidratant especial per pells.

Transport

Consideració especial al nostre personal de lliuraments que realitzen un treball molt dur amb la màxima delicadesa i professionalitat, sent uns experts en la matèria.

Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.
Abrir chat
1
Necessites ajuda?
Hola!! ¿Com podem ajudar-te?